Informacija telefonu +370 676 30 633

 
Nuotrauką galima padaryti mūsų biure NEMOKAMAI.image 2
VIZŲ TIPAI                   Per 1 d.d.           Per 5 d.d.     
1-kart. iki 30 d 62 35
2-kart. iki 30 d 81 46
Daugkartinė iki 30 d 132 72
1-kart. iki 30 d. vaikams iki 6 m. 8 8
Daugkartinė iki 90 d.  132  72
 Daugkartinė 365 d.  134  74
 1- kart. tranzitas  32  18
 2- kart. tranzitas 42   23
 Daugkartinis tranzitas  81  46
 1-kart. 2-kart. tranzitas vaikams iki 6 m.  8  8
 1-kart. artimiausių giminaičių kapinių lankymas  63  9
 1-kart. grupinė viza (nuo 6 žmonių)  46  18
 Leidimas aplankyti Gardiną (iki 5 dienų)  10  -

1) Privačiai vienkartinėi ir dukartinėi vizai reikalingi duomenys, pas ką vykstate į Baltarusiją: vardas, pavardė, adresas, telefono numeris.

2) Privačiai daugkartinėi vizai reikalingi visi dokumentai patvirtinantys Jūsų giminystės šaknys Baltarusijoje.

3) Verslo vienkartinėi ir dukartinėi vizai reikalingi Baltarusijos imonės duomenys: pavadinimas, adresas, kontaktinis asmuo ir jo telefono numeris.

4) Verslo daugkartinėi vizai reikalingi: kontrakto kopija, hodataistvo (originalas), pažyma iš Sodra, pažyma iš darbovietės (rusiškai).

5) Vizai lankantiems artimųjų kapus reikalingi pažyma iš kapų, visi dokumentai patvirtinantys Jūsų giminystės su palaidotu žmogumi.

6) Vaikams iki 6 m. reikalingi abiejų tėvų pasų kopijos ir gimimo liudijimo originalas.

Dokumentų reikalavimai:

· pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos;

· pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai;

· pasas turi būti tvarkingas, nesuplyšęs, nepažeistas;

· minimali draudimo suma 10 000 eurų (draudimo polisą galima įsigyti mūsų biure);

· nuotrauka turi būti spalvota, matinė, baltas fonas, 3,5*4,5; padaryta ne seniau kaip prieš 6 mėn. Nuotrauką galima padaryti mūsų biure NEMOKAMAI..